HUBUNGI KAMI

SK ANTARA GAPI
JALAN GAPI 1 A
ANTARA GAPI
48200
SERENDAH
SELANGOR

TEL  : +603 6081 2655
FAX : +603 6081 2835

EMAIL: bba5031@btpnsel.edu.my

8 comments:

 1. Terima kasih kepada Tuan Guru Besar En. Zulhisham Nasir, guru-guru, pihak sekolah dan kerajaan Malaysia kerana telah berjaya menyampaikan sumbangan Bantuan Khas Awal Persekolahan tempohari. Kami, para ibubapa sentiasa berdoa dan memastikan agar anak-anak ini bakal menjadi generasi pemimpin masa depan yang cintakan negara dan menghargai sejarah melalui ilmu dan budi. "Anak-Anak-Anak Terbilang Peneraju Masa Depan Gemilang".

  ReplyDelete
 2. Saya ingin bertanya mengenai perkhidmatan telefon awam di sekolah yang belum diperbaiki sehingga sekarang. Memandangkan ianya adalah suatu keperluan, kerosakannya perlu diperbaiki dengan kadar segera. Pemantauan perlu ada bagi memastikan kerosakan tidak berulang lagi. Kanak-kanak ini juga harus diterapkan nilai-nilai untuk menjaga harta awam melalui kempen-kempen semasa. Terima kasih.

  ReplyDelete
 3. Saya ingin mencadangkan agar pihak sekolah mengadakan program 'Awal Sampai Ke Sekolah' dengan menganugerahkan sijil atau apa-apa jua 'reward' kepada murid-murid yang datang paling awal kesekolah. Selain dari menaikkan semangat mereka untuk belajar, ia secara tidak langsung mengajar mereka untuk menghargai masa. Terima kasih.

  ReplyDelete
 4. saya nak tanya pencapaian UPSR 2014?

  ReplyDelete
 5. Mari kita sama-sama berdoa agar pencapaian UPSR SKAG tahun ini, tahun depan dan seterusnya akan lebih hebat dan cemerlang. Kerjasama dari para guru amat diharapkan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terima Kasih Puan Norasiah, Insha Allah...guru-guru SKAG sentiasa memberi kerjasama,di harap ibubapa juga turut bersama-sama memberi sokongan..Insha Allah kejayaan milik anak-anak kita.

   Delete
 6. Assalamualaikum...Guru Besar atau pihak Pentadbiran SKAG..saya ingin membuat aduan mengenai penjualan makanan ringan di kantin berupa kentang goreng, sosej dan nuget yang mana kita semua maklum makanan tersebut adalah tidak berkhasiat. Persoalan yang ingin diajukan adalah siapa pihak yang bertaggungjawab untuk memastikan makanan yang dijual dikantin berkhasiat dan sesuai untuk perkebangan kanak-kanak.

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete