Wednesday, 15 May 2013

Selamat Hari Guru

Selamat Hari Guru kepada semua warga pendidik. Semoga tuan-tuan/puan-puan dapat meneruskan tekad dan iltizam tanpa mengenal erti jemu untuk memberikan sumbangan dan khidmat bantu dengan penuh hormat dan kasih sayang demi anak bangsa Malaysia yang tercinta. Semoga setiap pengorbanan dirahmati Allah di dunia dan akhirat.
‘Guru Malaysia : 1Aspirasi 1Agenda’
SELAMAT HARI GURU. TERIMA KASIH CIKGU

6 comments:

 1. SKAG NI SELALU KEBELAKANG. KENAPA? SAMBUTAN PASTI DITUNDA2. GURU KURANG KREATIF. TIADA SEMANGAT KEGURUAN. SEKOLAH LAIN GURUNYA SPORTING HABIS HARI GURU. MELIHAT ANAK RAKAN DI SK KKB GURUNYA SGT BERBAKAT DI HARI GURU. GURU SKAG MASIH KEKAMPUNGAN. MASIH MURID2 DIKERAH BUAT PERSEMBAHAN. HARI MURID ATAU HARI GURU? BOSAN LIHAT ANAK2 BERTUNGKUS LUMUS TAPI GURU2 DUDUK GOYANG KAKI TGK PERSEMBAHAN. KAMI NAMPAK BUKAN TAK NAMPAK. PASTI LEWAT MURID PULANG BILA SAMBUTAN HARI GURU DITUNDA. MENYANYI SAHAJAKAH YANG GURU2 SKAG TAHU?

  ReplyDelete
 2. Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru di SKAG. Jasa guru tetap kami sanjung tinggi. Cikgu Marhainis, Cikgu Nurul, Cikgu Norhanisa dan yang lain-lain terima kasih kerana sudi mendidik anak-anak kami.

  Mama Aiman (3 Utarid)

  ReplyDelete
 3. To mdm mia hanim,you are very active in giving negative statements towards skag... Esp the teachers.... It is not good for your health...

  ReplyDelete
 4. TAHNIAH GURU2 SKAG KERANA MASIH MEMELIHARA ADAT ORANG MELAYU. KEKAMPUNGAN TIDAK SALAH CIKGU2 KERANA ORANG KAMPUNG ADA PERASAAN MALU, DAN MALU ITU SEPARUH DARIPADA IMAN...

  ReplyDelete
 5. "ASSALAMUALAIKUM" puan mia hanim..

  :) jutaan terima kasih atas "UCAPAN" hari guru yang sungguh bermakna ini. "TERHARU" saya..

  :) maaflah atas kelewatan saya memberi komen balas. seperti sedia maklum "BEBAN" saya sebagai guru menjadi "KEUTAMAAN" pd pihak2 berkenaan..

  :) alhamdulillah, terserlah sungguh sikap "KEBANDARAN" puan. "MUDAHNYA" nk tahu siapa puan melalui profile puan yg "KOSONG" itu.. orang kampung cakap " BALING BATU SEMBUNYI TANGAN" .. maafkan saya tapi jika puan kurang pasti ianya dipanggil "PERIBAHASA"..

  :) disini saya ada beberapa "SARANAN" bagi mengatasi masalah puan..

  1. TINDAKAN SEGERA YG PERLU PUAN AMBIL ADALAH MEMINDAHKAN ANAK PUAN KE SEKOLAH YG PUAN NYATAKAN..
  [ puan sendiri yg menyatakan guru di SKAG kurang kreatif. jd MENGAPA ANAK PUAN masih disini ] << jika bukan di SKAG, MANA MUNGKIN PUAN MEMBERI KOMEN SEBEGINI..

  2. PUAN BOLEH MENGAJAR SENDIRI ANAK PUAN DIRUMAH. kerana kami di sekolah "MENDIDIK" bukan setakat "MENGAJAR"..

  :) "IMAM SYAFIE" berkata “Aku boleh berdebat dengan 10 orang ilmuan agama, tetapi aku akan kalah berdebat dengan 1 orang yang jahil, kerana yang jahil akan mempertahankan kejahilan mereka yang hanya berpaksi pada akal.”

  p/s: cuba puan imbas kembali masa puan kanak- kanak dahulu.. ibu dan ayah puan bawa puan ke pekan.. mereka bgtahu puan.. itu lori.. itu bas.. itu kereta.. TAPI GURU/ CIKGU PUAN YANG MENGAJAR PUAN MENGEJA LO+RI = LORI.. renung2kanlah..

  JIKA KOMEN INI MENGURIS HATI PUAN, FIKIR DAN RENUNG2KANLAH.. KERANA KOMEN PUAN MENGURIS HATI SAYA SEBAGAI GURU LEBIH DALAM LAGI. TERIMA KASIH.

  ReplyDelete